Základy nenásilné komunikace

jednodenní
Datum
Místo online na zoomu
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba
+420 777 904 125
refresh@brontosaurus.cz
Web akce: refresh.brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Workshop nenásilné komunikace vám nabídne prostor nahlédnout na základy nenásilné komunikace jako efektivního způsobu komunikace s lidmi (spoluorganizátory, účastníky, ďalšími spolupracovníky, kolegy).

Budete se moct ponořit do svého prožívání, najít pro něho správné pojmenování a zažít si, jaké to je, když vás druhý člověk poslouchá a vnímá. Možná se vám podaří i identifikovat potřeby, které za vašimi pocitmi stojí, jak moc je máte ne/naplněné.

Na workshopu budete vtáhnutí do akce, bude to zážitkové i trochu tréninkové. Čeká vás ochutnávka toho, v čem nenásilná komunikace spočívá.

Co, kde a jak

Workshop se koná na platformě zoom. Po přihlášení dostanete další instrukce.

Malá ochutnávka

Petra Sucháčka baví propojovat světy, které k sobě mají na jednu stranu blízko a na stranu druhou si ne vždy úplně rozumí. Proto jako lektor rád propojuje praktický svět jeho účastníků, ať už se jedná o pracovníky státní správy, zaměstnance ve firmách, či pracovníky v neziskových organizacích, s poznatky, tipy a triky z někdy trochu teoretického světa univerzit.

A proto ho taky již při prvním setkání nadchla nenásilná komunikace, která pro něho kombinuje jak praktickou užitečnost, tak zakotvení v jasných teoretických východiscích. Kromě nenásilky se rád věnuje pedagogické teorii, praxi a popularizaci vědy. Je spoluautorem Nenásilného podcastu.

Organizační tým

Těší se na tebe Refresh tým.
Pořádá HB

Kontakt

Kontaktní osoba:
E-mail: refresh@brontosaurus.cz
Telefon: +420 777 904 125
Webová stránka: odkaz