Orchis pomáhá v Arboretu Křtiny

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Arboretum Křtiny (CHKO Moravský kras)
Věk 0–99 let
Začátek akce
Cena 100
Kontaktní osoba Jarik
+420 728 938 920
akcebezlimitu@seznam.cz

Co na nás čeká

Pojďte si s námi užít společný čas při práci v Arboretu Křtiny a následně poměřit svoje síly v Orchisí Olympiádě.

Co, kde a jak

Hlavním programem akce je pomoc s údržbou Arboreta Křtiny. Odměnou nám bude nejen dobrý pocit, ale i možnost vstupu do Arboreta a ti i mimo standardní otvírací dobu a s možností přespání a prohlídka Arboreta s průvodcem.

Hlavní program je plánovaný na sobotu od 9:00, což bude práce na údržbě Arboreta a dále odpoledne prohlídka Arboreta a následně zábavné hry Orchisí Olympiády.

Akce je určená pro členy i přátele Orchisu, bývalé členy a to i rodiče s dětmi. (Děti do 15ti let pouze s doprovodem rodičů.)

Pro zájemce dle počasí a odvahy plánujeme začátek akce už od pátku. Kdy hlavním bodem bude oheň, drobnější hry a povídání u ohně s hraním na kytary tak dlouho, dokud nás to bude bavit. Obdobně pak v sobotu večer, kdy budeme po celém dni plni nových zážitků, které budeme moci sdílet.

Přespávání je možné ve vlastních stanech, přístřeších, hamakách případně pod širákem, podle toho na co si troufnete a co si přinesete.

Jídlo budeme připravovat ve variantě pro milovníky masa a pro vegetariány. Případné další omezení po domluvě.

Dobrovolnická pomoc

Konkrétní druh práce budeme upřesňovat, mělo by se jednat hlavně o pročišťování špatně dostupných částí arboreta od suchých větví a náletů.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Jarik, Verča.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Jarik
E-mail: akcebezlimitu@seznam.cz
Telefon: +420 728 938 920