Zámecký Zlomek

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Zámek Bravantice
Věk od 15 let
Začátek akce
Cena 300
Kontaktní osoba Ondra Gonsorčík
+420 604 590 888
ondra.gonsorcik@gmail.com
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Chceš být od samého počátku součástí obnovy zámku ze 14. století? Zajímá Tě historie? Nevadí ti se při jejím prozkoumávání trošku zašpinit? Tak neváhej a vyraž s námi na cestu po Moravském Kravařsku v minulosti dávné i nedávné! Možná právě na Tebe čeká na zámku Bravanticích zapomenutý poklad bývalých majitelů!

Co, kde a jak

V druhé polovině října se na Tebe budeme těšit na zámku v Bravanticích, kde místním nadšencům pomůžeme s opravou zámku a během her lépe poznám historii regionu. Oba večery ulehneš ke spánku ve vnitřních prostorách zámku do vlastního spacáku a na vlastní karimatku. Tak správně vyhodnoť teplotní komfort tvého vybavení v závislosti na říjnových teplotách. Případně se neváhej ozvat s prosbou o radu nebo zajištění teplejšího spacáku. Stravování pro Tebe bude připraveno během celé akce přímo na místě od páteční večeře až po nedělní oběd. Žaludky naplníme jak masožravcům, tak vegetariánům. Podrobnější informace Ti zašleme po přihlášení s dostatečným předstihem před akcí. Pokud ale již nyní potřebuješ vědět něco dalšího, tak se nám neváhej telefonicky nebo mailem ozvat a my se pokusíme co nejlépe uspokojit Tvé potřeby.

Dobrovolnická pomoc

Začínáme s dobrovolnickou pomocí na Zámku Bravantice, vodní tvrzi ze 14. století, která v minulém století prošla devastací a byla využívána státním statkem ČSSS Výkrmny. Obec zámek odkoupila a s pomocí dobrovolníků se snaží navrátit mu zašlou slávu. Více o zámku na https://www.zamek-bravantice.cz/ Během letního tábora jsme zde naší dobrovolnickou pomoc zahájili a práce nás tady čeká stále více než dost, takže každá ruka se hodí. Můžeš se těšit na různorodou práci všeho druhu.

Malá ochutnávka

Je to už druhý rok obnovené činnosti našeho článku v regionu, máme za sebou tyto akce: 2x týdenní letní (Z)lom, víkendový Jarní a Podzimní (Z)lomek. Máme štěstí na zapálené účastníky i organizátory, užili jsme si spolu spoustu příjemných i nepříjemných, zábavných a oboustranně obohacujících chvil. Koukni na pár střípků...

Organizační tým

Těší se na tebe Ondra Gonsorčík, Adam Košťál, Baru Dedková.
Pořádá Chudák Svišť

Kontakt

Kontaktní osoba: Ondra Gonsorčík
E-mail: ondra.gonsorcik@gmail.com
Telefon: +420 604 590 888