Bezevšeho

dobrovolnická
prázdninová
Datum
Místo Krkonoše
Věk 15–26 let
Cena 1400
Kontaktní osoba Františka
+420 725 925 798
bezevseho@brontosaurus.cz
Web akce: bezevseho.brontosaurus.cz
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Máme místa už jen pro kluky, ale holky se můžou hlásit jako náhradnice.:) Nad(e)chni se, vystup ze stáda, probuď se v trávě, buď tady a teď, vydej se vlastní cestou, pokos louku, zalapej po dechu, buď offline, vydej se do Krkonoš, zažij..nečekané? Bezevšeho!


Pojď s námi zažít deset trochu jiných dní do opuštěné zdivočelé části Krkonoš. Zjistíš, kde jsou tvé hranice, potkáš se s partou lidí, kteří jsou ti podobní. Čeká tě zážitkový program ve dne i v noci, dozvíš se něco o krajině Krkonoš, budeš offline, denně v přírodě a s přírodou, na jedné vlně, sám sebou, bez předsudků. Bezevšeho je akce, která dá tvým prázdninám nový rozměr.

Co, kde a jak

Bezevšeho je zážitkově dobrovolnický tábor v Krkonoších, během kterého budeme spát pod hvězdami na louce, pomáhat krkonošské přírodě, koupat se v potoce. Vařit si budeme společně chutné vegetariánské jídlo.

Co tě všechno čeká? Zážitkový program, poznávaní Krkonoš, večery s kytarou, čas na sebe i na ostatní. Těšíme se na všechny ve věku 15 až 26 let, vítáme především účastníky, kteří zatím nemají s akcemi Hnutí Brontosaurus zkušenosti. Pro více informací mrkni na web (viz níže).

  • Strava: ne-vegetariánská, vegetariánská

Dobrovolnická pomoc

Hlavní náplní práce bude kosení krkonošské louky, o kterou se několik let pravidelně staráme. Ta byla v minulosti znehodnocena nevhodným hospodařením a my se jí snažíme vrátit její pestrost. Díky naší pravidelné práci se však znovu vrací její druhová rozmanitost.

Na akci budeme pracovat 7 dní, každý den zhruba 5 hodin.

Malá ochutnávka

Jsme Základní článek Hnutí Brontosaurus Rozruch a čeká tě organizátorský tým tábora Bezevšeho. Jeho členové za sebou několik let úspěšných táborů Naruby a Do (po)hor! v Krkonoších a dva putovní tábory v Rychlebských horách. Ve spolupráci se Správou KRNAP a Ekocentrem Dotek dlouhodobě pečujeme o louky ve Sklenářovickém údolí. Na své akce sem jezdí Rozruch už od roku 2011. Za dlouholetou péči o sklenářovické louky byli naši dobrovolníci oceněni Cenou Hnutí Brontosaurus. Místo je to výjimečné i tím, že tu kdysi stávala Sudetská vesnice.

Organizační tým

Těší se na tebe Terka, Kryštof, Káťa, Kuba, Františka, Johny a Hanka.
Pořádá Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Františka
E-mail: bezevseho@brontosaurus.cz
Telefon: +420 725 925 798
Webová stránka: odkaz