Víkendovka v Sudetech

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Labská stráň
Věk 0–99 let
Začátek akce
Cena 200
Kontaktní osoba Eva Mašková
+420 775 974 490
evkamaskova@gmail.com
Web akce: vikendovkavsudetech.webnode.cz/

Co na nás čeká

Zajímá Tě historie Sudet a současný život jejích obyvatel? Přijď nám v sobotu pomoci na hřbitov s obnovou opuštěných německých hrobů, které jsou poslední zmínkou původní sudetské kultury a  jejího obyvatelstva. Odměnou bude procházka s historikem Petrem Jozou, návštěva místní biofarmy a procházka po okolí s výhledy na kaňon Labe! Akce je vhodná i pro rodiny s dětmi. Cena: 200,- V ceně je ubytování ve stanu, pojištění, strava na jeden den, program

Co, kde a jak

Sraz na akci je v pátek 10. 9. 2021 v 19:05 na náměstí v Labské Stráni. Pro případné domluvení společné cesty vám pošleme seznam přihlášených lidí krátce před akcí. Odjezd domů je individuální. Program bude ukončen v neděli před polednem.

Dobrovolnická pomoc

Svou prací pomůžeš a doslova zachráníš poslední zbytky německého hřbitova.

Malá ochutnávka

V pátek nás čeká seznámení s tématem a vzájemně mezi sebou. V sobotu pomůžeme s údržbou a opravou hřbitova na Labské Stráni. Odpoledne se seznámíme s historií Labské Stráně při procházce s historikem Petrem Jozou a zavítáme také na místní biofarmu. . V neděli vás provedeme okolím Labské stráně s výhledy na kaňon Labe a před obědem se rozloučíme, abyste měli dost času na oběd a na návrat domů.

Organizační tým

Těší se na tebe Veronika, Evka, Lenka a Klára.
Pořádá RC HB Praha

Kontakt

Kontaktní osoba: Eva Mašková
E-mail: evkamaskova@gmail.com
Telefon: +420 775 974 490
Webová stránka: odkaz