Víkendový organizátorský kurz

víkendovka
Datum
Místo Brno, Linka - pracoviště SVČ Lužánky
Věk 18–120 let
Začátek akce
Cena 500
Kontaktní osoba Bc. Tereza Loučková
+420 731 377 483
vzdelavani@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Baví tě jezdit na dobrovolnické a zážitkové akce a chceš se vrhnout do organizování, ale nemáš zatím jistotu? Nemáš možnost chodit na půlroční vzdělávání v rámci OHB v Praze nebo v Brně? Přihlas se na náš víkendový organizátorský kurz, kde se dozvíš vše podstatné pro to, aby ses mohl stát organizátorem víkendových akcí.
za víkend probereme ta nejdůležitější témata, která jsou pro organizování akcí potřeba.

Pobavíme se o enviromentální výchově v rámci dobrovolnictví a o tom, jak ji na akci můžeme realizovat. Řekneme si, jak pro víkendovku vybrat vhodné téma a jak s ním dále pracovat. Nevynecháme ani praktické věci - jako je propagace nebo výběr místa. Čeká nás také blok o zpětné vazbě a reflexi.

Bude také prostor na veškeré otázky, které vás k organizování napadají. Rozhodně ale nepůjde jen o "nudnou nalejvárnu" plnou sezení. Do programu zařadíme i několik her pro inspiraci a čas na sdílení vlastních zkušeností. V rámci víkendu budete mít také prostor pro zamýšlení nad budoucími projekty.

Co, kde a jak


Kurz bude probíhat od pátečního večera a končit v neděli odpoledne. Potkáme se v Brně, na pracovišti Linka SVČ Lužánky. Spát budeme na zemi v prostorné místnosti, na vlastních karimatkách.

Cena kurzu je 500 Kč. V ceně je zahrnuto ubytování, strava, materiál a lektorné.

Malá ochutnávka

Kurzem vás bude provázet tým zkušených organizátorů (nejen) víkendových akcí pod Hnutím Brontosaurus a externí lektoři, kteří se profesně zabývají danými tématy.

Projekt podpořila Nadace OSF v rámci programu Active Citizens Fund, jehož cílem je podpora občanské společnosti a posílení kapacit neziskových organizací. Program je financován z Fondů EHP a Norska. #sodvahou

Organizační tým

Těší se na tebe Tereza.
Pořádá HB

Kontakt

Kontaktní osoba: Bc. Tereza Loučková
E-mail: vzdelavani@brontosaurus.cz
Telefon: +420 731 377 483