Za jeden kmen

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Křivolík
Věk od 18 let
Cena 250
Kontaktní osoba Eša
+420 725 474 626
zajedenkmen@gmail.com

Co na nás čeká

*** Kapacita víkendovky je naplněna a máme i dost náhradníků, tak snad příště… *** Jako jednotlivec zvládneme hodně, ale co všechno bychom mohli dokázat ve více lidech? Už od pradávna kmen pomáhal lidem překonávat nástrahy každodenního života. Co ale kmen dělá tak důležitým? Dokáže nám vzájemné propojení pomoci v různých situacích? Vyraž to s námi zjistit do pravěké osady Křivolík a pojď společně táhnout za jeden kmen!

Co, kde a jak

Čeká nás pracovně-zážitková víkendovka pro přibližně 12 účastníků starších 18 let. Konat se bude v pravěké osadě Křivolík u České třebové. Spát budeme na vlastních karimatkách a ve vlastních spacácích v jedné z pravěkých budov uvnitř osady. Vařit si budeme chutná vegetariánská jídla na ohni a kamnech ve srubu.

Dobrovolnická pomoc

Budeme pomáhat s údržbou pravěké osady Křivolík, která je muzeem v živé přírodě a experimentálně archeologickým centrem. Na místě uděláme to, co bude zrovna nejpotřebnější, pravděpodobně půjde o práci se dřevem a bahnem při opravách či stavbě pravěkých obydlí.

Malá ochutnávka

Jsme tým organizátorů chystající tuto akci jako absolventskou víkendovku pražského organizátorského kurzu. Akci pořádáme pod Regionálním centrem Hnutí Brontosaurus Praha.

Organizační tým

Těší se na tebe Eša, Matěj, Martina, Vojta garant Jeffer.
Pořádá RC HB Praha

Kontakt

Kontaktní osoba: Eša
E-mail: zajedenkmen@gmail.com
Telefon: +420 725 474 626