Kopanickými chodníčky 2022 - turnus B

dobrovolnická
prázdninová
Datum
Místo Žítková, Hutiska
Věk 4–75 let
Začátek akce
Cena 1100,-
Kontaktní osoba Zdeněk Čoko Benda
+420 606 619 918
cokynek@post.cz

Co na nás čeká

Tábor pro rodiče s dětma od 4let v Kopaničářské obci Žítková. Chcete poznat krajinu, přírodu, řemesla a pověsti Kopanic ? Tak vydejte se s námi na Kopaničářské chodníčky.

Co, kde a jak

Tábor pro rodiče s dětmi od 4let v CHKO Bílé Karpaty v Kopaničářské obci Žítková místní části Hutiska. Čekají nás výlety do okolí, hry, koupání, bohatá příroda, kopce i doliny, stará řemesla, včelky v úlech, práce na loukách a v sadu. Večer táboráky, takže naladit hlasivky, hudební nástroje, zpěvníky a hrkátka sebou. Děti do 6let včetně, platí polovinu ceny tábora. Spí se ve vlastních stanech, spacácích a na karimatkách. Stravujeme se společně v táborové kuchyni a jídelně nevege i vege. Dopoledne, zatím co dospělí pracují, je pro děti nachystaný program ve formě her, tvoření, výletů do okolí a dalších aktivit. Ostatní dotazy a podrobnosti zodpovím emailem.

Dobrovolnická pomoc

Tábor je součástí dlouhodobého plánu a úsilí obnovit starý sad a hospodářství v souladu s přírodou a okolím po vzoru našich předků. Budeme čistit nálety, odstraňovat odumřelé stromy, séct nedopasky, chystat nářadí na stará řemesla a pustíme se do úklidu staré chalupy a stodoly.

Malá ochutnávka

V lokalitě již proběhly brontosauří víkendovky jako třeba včelařské, sadařské, kovářské, hadí, budkovací, ale i brontosauří tábory, skautské tábory a další.

Organizační tým

Těší se na tebe Čoko a spol..
Pořádá Oldomáš

Kontakt

Kontaktní osoba: Zdeněk Čoko Benda
E-mail: cokynek@post.cz
Telefon: +420 606 619 918