Den řemesel a ekoher v údolí 2021

akce příroda
dlouhodobá
Datum
Místo Švýcárna
Věk 16–99 let
Začátek akce
Cena 0,-Kč
Kontaktní osoba Robby Kubáň
+420 603 375 481
modry.kamen@centrum.cz
Web akce: svycarna.eu/node/865
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Přijeďte nám pomoci s organizací ekoaktivit a zajištěním akce pro veřejnost v rámci velké akce "Setkání ve střední části Moravského krasu". Jedná se o zajištění ekoher pro děti i dospělé, ekostanu, výstavy apod.

Co, kde a jak

Akce se koná v a okolí areálu EVC Švýcárna. Pro zájemce bude možné zajistit prohlídku v ten víkend otevřených jeskyní. Akce se koná po celém Josefovském údolí v CHKO Moravský kras ve spolupráci s dalšími subjekty a organizacemi, jako je správa CHKO Moravský kras, městem Adamov, jeskyňáři z Býčí skály atp.

Dobrovolnická pomoc

Příprava a realizace ekoher, dílen a různých stanovišť pro děti, mládež a dospělé v rámci velké akce pro veřejnost Setkání ve střední části Moravského krasu. V rámci přípravy akce a průběhu (EKOhry pro děti a mládež + úklid Josefovského údolí - proběhne likvidace černých skládek). Nedílnou součásti akce bude, kromě sobotní akce pro veřejnost, i dobrovolnická brigáda. Budeme odstraňovat náletové dřeviny, likvidovat skládku odpadového dřeva v CHKO atd. A pokud nebudeš chtít pomáhat v sobotu na stanovištích, můžeš i v tuto dobu pomáhat okolní přírodě.

Malá ochutnávka

Na této akci je spousta organizací se svými workshopy a stánky. A vždy se najde dost času si vše prohlédnout a poznat nové zajímavé lidi.

Organizační tým

Těší se na tebe Robby Kubáň a spol..
Pořádá Modrý Kámen

Kontakt

Kontaktní osoba: Robby Kubáň
E-mail: modry.kamen@centrum.cz
Telefon: +420 603 375 481
Webová stránka: odkaz