Temperamentní víkendovka - ZRUŠENO

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Mníšek pod Brdy
Věk 18–30 let
Cena 200
Kontaktní osoba Míša
+420 773 958 379
temperamentni.vikendovka@gmail.com
Web akce: facebook.com/events/640225250209129/?acontext=%7
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Váhavost či soutěživost, rychlost nebo pečlivost - čemu dáváš přednost? Jaký je Tvůj temperament a jaké by bylo být trochu jiný? Chceš to zjistit, chceš to zažít? Pojeď to s námi objevit. Vyzkoušíš si společné aktivity, ve kterých si prověříš, jaké role Ti nejvíc sedí. Zkusíš si sebe v kůži někoho jiného a zamyslíš se nad chováním ostatních. Zasadíš si svůj strom a zamyslíš se nad tím, co chceš, aby rostlo v Tobě. Společně se zamyslíme nad tím, kolik barev má podzim a kolik osobností každý z nás.

Co, kde a jak

Spát budeme v budově u sportovců a hasičů v Rymani na okraji Mníšku pod Brdy. Každý ve vlastních spacácích a na karimatkách. Vařit nám budeme chutné vegetariánské jídlo.

Dobrovolnická pomoc

Vysázíme alej ovocných stromů podél turistické cesty na okraji malebného Mníšku pod Brdy v oblasti Rymaně. Případně pomůžeme vyřezat křoví zarůstající do cesty. Práci se budeme věnovat během sobotního dopoledne asi 5 hodin. Vysázením aleje si Rymaně klade za cíl přispět k obnovení a  omlazení ovocné zeleně. Navrácení starých odrůd do místa, kde se dnes ve veřejném prostoru vyskytují většinou velmi přestárlé dřeviny. Staré stromy jsou mementem původní pestrosti, kterou se okolí Rymaně v minulosti vyznačovalo. Ovocné stromy, jabloně, třešně a také ořešáky budou v budoucnu působit jako větrolam a také zabraňovat erozi půdy, což je pro místní mikro krajinu velmi důležité. Těšit se můžete na příjemnou práci v rámci podzimního počasí.

Malá ochutnávka

Tato akce je absolventskou víkendovkou organizátorského kurzu Cestičky a připravujeme ji pod základním článkem, Rozruch. Akce je určena převážně pro lidi ve věku 18 - 30 let. Fotografie jsou ilustrační.

Organizační tým

Těší se na tebe Míša, Ilča, Matouš, Adam a náš garant Dia spolu s Alčou.
Pořádá RC HB Podluží, Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Míša
E-mail: temperamentni.vikendovka@gmail.com
Telefon: +420 773 958 379
Webová stránka: odkaz