Podzimní dýchánek

jednodenní
Datum
Místo Malířská 6, Praha 7
Věk 6–666 let
Cena něco upeč :)
Kontaktní osoba Lucka
+420 735 648 409
kluby.praha@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Podněcuje v tobě představa podzimu chmury? Jen s těžkým srdcem necháváš odplynout poslední okamžiky léta?

Pojď se s námi naladit na podzimní vlnu v příjemném duchu. Na našem vícestanovišťovém podzimním dýchánku nebude hlavní aktivitou dýchaní, ačkoliv je taky třeba, ale budeš si moci zkusit hned několik aktivit.

Například vést Smysluplné rozhovory (karetní hra) s ostatními účastníky, přijít si pro pohlazení nebo copánky k jednotce rychlého nasazení či si vyrobit vlastní čajovou směs, neboť co se k chladnému podzimu hodí lépe nežli teplý čaj? V neposlední řadě si přečíst si úryvky z knih a básní nejen laděných do podzimu, ale i si vyměnit knižní tipy, až se dny zkrátí natolik, že našemu pokoji bude vévodit světlo z lampičky.

V průběhu večera budeme popíjet čaj (možná jeden z těch, co si vyrobíme?) a budeme přikusovat drobné občerstvení. Budeme proto na místě rádi za dobrovolný příspěvek na něj 😉.

Co, kde a jak

A jak se k nám dostaneš? Najdeš nás na adrese Malířská 6, dojdeš k nám nejlépe ze zastávky Letenské náměstí nebo Kamenická, kam se dostaneš hromadnou dopravou. Zazvoň na Hnutí Brontosaurus a už jsi u nás! První dveře vlevo.


🦕 Pražské čtvrteční brontosauří kluby jsou otevřené všem brontosaurům, ale i těm, kdo nás chtějí poznat nebo se k nám přidat. Jsme skupina lidí, kterým záleží na přírodě a památkách. Jezdíme na víkendovky a tábory, kde dobrovolničíme a rozvíjíme se. Tento klub pořádá Regionální centrum Hnutí Brontosaurus Praha a Základní článek Hnutí Brontosaurus Rozruch. Přidej se k nám taky! Více o nás na: https://praha.brontosaurus.cz/https://rozruch.brontosaurus.cz/




Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Lucka, Kuba, Mája, Michal a Magda.
Pořádá RC HB Praha, Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Lucka
E-mail: kluby.praha@brontosaurus.cz
Telefon: +420 735 648 409