Kde leží Rubikon?

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Státní zámek Bučovice
Věk 18–26 let
Začátek akce
Cena 200
Kontaktní osoba Matěj
+420 731 245 395
kdelezirubikon@seznam.cz

Co na nás čeká

10. ledna roku 49 před naším letopočtem se římský vojevůdce Julius Caesar rozhodl překročit řeku Rubikon. Chtělo to velkou dávku odvahy, protože jeho rozhodnutí už nešlo vzít zpět. Tak jako Caesar i my máme své Rubikony. Některé překračujeme denně, o některých nevíme a některé Rubikony se překročit bojíme. Pojeď s námi zjistit, kde máš své Rubikony Ty, a co víc, možná najdeš motivaci k jejich překonávání!

Co, kde a jak

Během víkendu budeme zakoušet situace a aktivity přemýšlecího i fyzického rázu, ve kterých bude potřeba projevit více či méně odvahy.  Budeme Ti nabízet různé aktivity zaměřené na odvahu, ve kterých si budeš moci vyzkoušet, čeho se nebojíš… anebo bojíš. Na konci víkendu budeš mít možnost si ony situace zreflektovat a uvědomit si, na čem chceš či nechceš ve své odvaze dál pracovat. Ocitneš se v situacích, o kterých se Ti ani nesnilo a nebo víkendem projedeš jako nůž máslem?! Neboj, zvládneš to hravě, chce to jen trochu kuráže a chuti do života! Spát budeme přímo na Bučovickém zámku na vlastních karimatkách a ve spacácích… Kde jinde taky realizovat vnitřního Nebojsu než v prostorách, které v dávné minulosti obývali chrabří rytíři? Strava vegetariánské nechť poskytne ti sílu na klikaté cestě a pokud nespadáš do naší věkové kategorie, zkus se přihlásit i tak, uvidíme, co se dá dělat a třeba se ti ozveme.

  • Ubytování: Zámecká síň, karimatky a spacáky
  • Strava: vegetariánská

Dobrovolnická pomoc

Pracovat budeme v sobotu cca 5 hodin. Budeme dělat pomocné práce v areálu zámku. Budeme dělat pomocné práce v areálu zámku. Konkrétě budeme pomáhat s hrabáním listí v zámecké zahradě či s nošením střešních tašek.

Na akci budeme pracovat přibližně 5 hodin denně.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Matouš, Braňo, Matěj a Sabina.
Pořádá Fénix, Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Matěj
E-mail: kdelezirubikon@seznam.cz
Telefon: +420 731 245 395