.:. ABYDOS .:.

zážitková
prázdninová
Datum
Místo Chata Kristýna Filipovo údolí
Věk 6–14 let
Začátek akce
Cena 2600
Kontaktní osoba Vojta Bravenec
+420 725 190 385
vojtech.bravenec@gmail.com

Co na nás čeká

Jen skrze hvězdnou bránu vede cesta na planetu ABYDOS. V prostředí chráněné krajinné oblasti Bílé karpaty budou děti trávit čas s novými kamarády převážně pohybem a tematicky laděnými venkovními aktivitami.

Co, kde a jak

Našim záměrem je dokázat, že nuda nemusí být vždy spojena s absencí signálu mobilního operátora či internetu. Strava účastníků je zajištěna 5x denně a obsahuje výživově hodnotné potraviny s důrazem na příjem bílkovin. Program tábora bude zážitkový, pravidelně přerušován odpočinkovýmí aktivitami tak, aby děti měly dostatečný prostor pro dočerpání sil.

  • Ubytování: Ubytování účastníků je v podsadových stanech (viz fotogalerie v přihlášce), společenské zázemí je v chatě a týpí. Umývárna a sprchy jsou venkovní napojeny na vodu z Hrubého potoka, toaleta je řešena suchými záchody.
  • Strava: ne-vegetariánská, vegetariánská

Organizační tým

Těší se na tebe Zkušený organizátorský tým jehož členové v posledních 20 letech přímo vedli nebo se podíleli na realizaci dětských letních táborů ZČ HB BRĎO Mikulčice nebo akcích pro mládež jako jsou Cestičky, Kimuri či Za tajemstvím Filipova údolí..
Pořádá BRĎO Vlkani

Kontakt

Kontaktní osoba: Vojta Bravenec
E-mail: vojtech.bravenec@gmail.com
Telefon: +420 725 190 385