Palačinková sešlost

jednodenní
Datum
Místo Senovážném náměstí 977/24, Praha 1
Věk 0–99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Kuba
+420 728 344 633
praha@brontosaurus.cz
Web akce: facebook.com

Co na nás čeká


 Tadá! Jsme plni zážitků z prázdnin a to by byla škoda se o ně nepodělit! Doraz na tradiční palačinkovou sešlost a tentokrát do nové brontosauří klubovny! 


 Vítáni jsou všichni pražští i nepražští, noví i zasloužilí brontosauři. Přijď posedět, pokecat s kamarády z táborů a potkat staré známé. Nadlábnout se palačinek, zahrát na kytary a housle, dozvědět se, na jaké akce se na podzim můžeš těšit, no a zkrátka pořádně oslavit začátek podzimu a klubové sezóny.

Co, kde a jak


Potkáme se v klubovně v prvním patře na Senovážném náměstí 24, palačinkovat začneme v 18:30, ale vůbec nevadí, pokud se přidáš později! Místa bude více, než loni a v případě většího zájmu lidí využijeme větší prostory na stejné adrese - zareaguj prosím co nejdříve na událost, ať můžeme případně prostory včas zařídit!


Co si vzít s sebou?

Kytaru nebo jiný hudební nástroj a můžeš přibalit i domácí marmeládu, ať máme víc dobrot na napatlání palačinek. A vzít s sebou samozřejmě můžeš i kamaráda nebrontosaura. 


Na místě bude k dispozici občerstvení a budeme rádi za menší příspěvek na něj do kasičky na místě nebo nově i bezkontaktně přes QRko.


Kdybys nás nemohl*a najít nebo měl*a nějaký dotaz, volej nebo piš Kubovi na praha@brontosaurus.cz a 728 344 633.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Kuba, Magda, Káťa, Mája, Michal a Lucka.
Pořádá RC HB Praha, Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Kuba
E-mail: praha@brontosaurus.cz
Telefon: +420 728 344 633
Webová stránka: odkaz