Spočiň!

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Kutiny a Přírodní památka Pláně
Věk 16–30 let
Začátek akce
Cena 200 Kč
Kontaktní osoba Markéta
+420 724 952 731
pisencaje@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Odpočinová víkendovka na konci léta.

Léto i období prázdnin se chýlí ke konci, ale troška času do začátku semestru přece jenom zbývá. Pojďme si spolu užít ještě chvíli bezstarostnosti a vydejme se pár dní do přírody, kde zavzpomínáme na všechno, co jsme během uplynulých dvou měsíců prožili. A jak už bývá u Brontíků zvykem, během soboty uděláme také kus užitečné práce, abychom pak po sobě lokalitu zanechali zase o kousek opečovanější a hezčí.


Mimo to ti můžeme slíbit také ideální dávku odpočívání. Vždyť jednou za čas je to více než potřeba! Proto se můžeš těšit na nenáročné aktivity, během kterých tě určitě nenecháme oběhnout všechny okolní kopce a překonávání tvých dosavadních rekordů taky není na programu. Naopak příjemně zpomalíme, zarelaxujeme, a společný čas si náležitě vychutnáme.

Co, kde a jak

Budeme se pohybovat v osadě Kutiny na Tišnovsku a na Přírodní památce Pláně. Spát se bude ve vlastních spacácích na matracích, popřípadě na karimatkách, lze spát i na louce pod širým nebem nebo na seně. Strava bude vegetariánská od pátečního večera do nedělního oběda.

  • Ubytování: Ubytováni budeme ve starším domu se stodolou. Spí se ve vlastních spacácích.
  • Strava: vegetariánská

Dobrovolnická pomoc

Pomůžeme s obnovou skalnatých svahů (likvidace náletů) na PP Pláně, abychom pomohli udrželi biotop pro teplomilné živočichy. Budeme pracovat pouze v sobotu a to 6 hodin

Na akci budeme pracovat přibližně 6 hodin denně.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Michal, Nikča, Zojka a Markét.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Markéta
E-mail: pisencaje@brontosaurus.cz
Telefon: +420 724 952 731