[pondělí] Organizátorský kurz v Brně

dlouhodobá
Datum
Místo Brno
Věk 18–30 let
Začátek akce
Cena 1300/1600
Kontaktní osoba Ivča
+420 792 760 231
ohb.brno@brontosaurus.cz
Web akce: ohb-brno.brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Máš rád/a zážitkové akce, přírodu, památky a smysluplně trávený čas? Pracuješ s lidmi a chceš se stát lepším leaderem? Chceš získat cenné dovednosti a posunout se jako člověk i jako organizátor? Máme pro tebe všestranný kurz, který tě pro tohle všechno nakopne a umožní ti organizovat vlastní zážitkové a dobrovolnické akce pod Hnutím Brontosaurus i v jiných organizacích. Pokud už máš s organizováním zkušenosti, získáš zde další inspiraci, podněty a třeba i budoucí kolegy.

Jestli se pohybuješ v Brně a okolí, případně nemáš problém dojíždět, neváhej. Na kurzu poznáš zajímavé lidi, se kterými budeš na stejné vlně. Stmelí vás neobvyklé zážitky, společná práce a cíle. Kurz je určen především mladým dospělým, ale pokud do věkové hranice nespadáš, nevěš hlavu! Napiš nám a domluvíme se.

Nechceš-li přijít o tyto příležitosti, přihlas se do letošního kurzu pro organizátory Hnutí Brontosaurus!

Co, kde a jak

Jak to bude celé probíhat? Program ti budeme vymýšlet cca 8 měsíců, od 30. září 2024 až do května 2025. Každé pondělí tě čeká povídání o některé z oblastí, kterou využiješ při organizování. V čase zkouškového se setkáme na pohodových klubech. Můžeš jet na víkendové akce, kde se s zážitkovými programy a dobrovolnictvím v praxi setkáš a vyzkoušíš si je na vlastní kůži. Máme pro tebe kurz první pomoci se simulacemi reálných situací. Budeš mít možnost připravit vlastní víkendovou akci s podporou zkušeného organizátora. A pokud s námi vytrváš až do konce, můžeš získat osvědčení Organizátor Hnutí Brountosaurus, které opravňuje k pořádání akcí pod záštitou Hnutí Brountosaurus nebo také certifikát Hlavní vedoucí zotavovací akce dětí a mládeže (dříve HVDT) akreditovaný Ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy.

Cena kurzu je 1600 Kč, pro členy Hnutí Brontosaurus 1300 Kč. Stihneš-li se přihlásit a zaplatit do 20. června, budeš mít kurz o dalších 250 Kč levnější. Účastnický příspěvek za Úvodní víkendovku už je součástí ceny.

Malá ochutnávka

První přednáška se uskuteční 30. 9. 2024. Řekneme si víc o průběhu kurzu i Hnutí Brontosaurus. Budeš mít možnost si neformálně popovídat s organizátory kurzu a účastníky jako jsi ty. Tak přijď a přesvědč se sám.

Organizační tým

Těší se na tebe Dan, Ivča, Olfi, Michal, Jarik, Kuba, Jenda, Terka, Pepa, Klára a Martin.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Ivča
E-mail: ohb.brno@brontosaurus.cz
Telefon: +420 792 760 231
Webová stránka: odkaz