Hlavně nenásilně - NABÍRÁME!

dobrovolnická
prázdninová
Datum
Místo Zenové centrum Vrážné
Věk 15–30 let
Cena 1200/1000
Kontaktní osoba Ondřej Lomič (Blonďák)
+420 728 487 630
lamanchy@gmail.com
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Hohoho, je to tady! Vyraž s námi na závěr léta na tábor v Zenovém centru kombinující nenásilí a zážitkovku! Bude tam všechno (ač ještě nevíme, jak se to tam vleze), teorie i praxe nenásilné komunikace, smysluplné dobrovolničení, trochu dobrodružství, trochu relaxu, zenu dle chuti (který vůbec není relax), jóga, boží příroda, skvělé jídlo, parádní kytarování a ještě lepší společnost. :)

Co, kde a jak

Jak název napovídá, hlavní téma našeho týdenního pobytu bude nenásilná komunikace. Začneme úvodem (takže opravdu pro každého) a dostaneme se... kam nás chuť a energie zanese. Zároveň nebudeme jen sedět a povídat, dopoledne několika dní strávíme dobrovolnickou prací a v programu určitě nebude chybět i nějaká ta zážitkovka, díky které prozkoumáme třeba nějaký ten potok a kopec v okolí ;) Cílem je větší sebe(tebe)poznání - v bezpečném prostoru, odpočinek a relax - ale ne nuda, putování myšlenkami i přírodou v dobré společnosti.

  • Ubytování: v Zenovém centru v pokojích či společné místnosti (podle počtu lidí), samozřejmě jde spát i venku na zahradě ;) Spát se bude na matracích ve vlastním spacáku, na objektu je sociální zařízení.
  • Strava: veganská

Dobrovolnická pomoc

Pomáhat budeme v Zenovém centru či v místní vesnici a okolí. Konkrétní práci ještě domlouváme, ale určitě budeme pracovat na zahradě Zenového centra, chystat dřevo na zimu (to se hodí vždy) a rádi bychom vyráběli budky pro ptáky, které pak pověsíme v okolním lese.

Na akci budeme pracovat 5 dní, každý den zhruba 5 hodin.

Malá ochutnávka

Jak se cítíš pod hvězdným nebem? Jakou potřebu máš naplněnou, když se brodíš ledovým potokem? S jakým záměrem chceš vstoupit do září 2024? Kdy jsi naposledy zažil*a dobrodružství tak husté, že by se dalo krájet?

Organizační tým

Těší se na tebe Blonďák, Lucka a Kája.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Ondřej Lomič (Blonďák)
E-mail: lamanchy@gmail.com
Telefon: +420 728 487 630