Hledání čtyřlístku

akce příroda
víkendovka
Datum
Místo Klubovna Čejkovice
Věk 17–27 let
Začátek akce
Cena 250 Kč
Kontaktní osoba Rozárka
+420 604 651 109
rosalie.siklarova@email.cz
Web akce: facebook.com

Co na nás čeká


Momentálně máme kapacitu naplněnou, ale určitě se můžete přihlásit jako náhradníci, třeba se na vás dostane.


🍀Čtyřlístek je již od nepaměti symbolem štěstí a naděje. Již staří Keltové nosili čtyřlístek jako amulet, který jim dával magickou ochranu a odvracel smůlu. 


Ale co je to to štěstí? Co si pod tímto slovem má člověk představit? Je to padesátikoruna nalezená uprostřed cesty? Otočení volantu a zabránění srážky s autem? Moment klidu po dlouhém těžkém dni v práci? Trefit se napoprvé do koše kapesníkem? Nalezení... čtyřlístku?


Prvního března se potkáme v Čejkovicách, nedaleko Brna, a půjdeme společně zmapovat a prozkoumat, co každého z nás dělá šťastným, co je ten náš “čtyřlístek.”

Co, kde a jak

Čeká tě víkend, který se bude skládat ze smysluplně stráveného času - dobrovolnické práce, ale i zaslouženého relaxu, kde budeme filosofovat nad smyslem života. Samozřejmě nebudou chybět ani sociální okénka pro navázání nových přátelství.


Zázemí budeme mít v klubovně v Čejkovicích, kde budeme spát na zemi na vlastních karimatkách ve spacácích. Součástí zázemí je společenská místnost, v okolí je park a přírodní zahrada.

  • Ubytování: Klubovna Čejkovice
  • Strava: ne-vegetariánská, vegetariánská

Dobrovolnická pomoc

Během víkendu pomůžeme s údržbou přírodní zahrady, která je v těsné blízkosti klubovny a zapojíme se do péče o ptačí štěstí. Naší pomocí podpoříme více jak desetiletý projekt, který se zabývá věšením a následnou údržbou vhodných ptačích domovů - budek.


A pokud se jaro objeví dříve, zasadíme dlouho plánované stromořadí ovocných stromů, které bude dělat v létě příjemný stín cyklistům a kolemjdoucím.

Na akci budeme pracovat přibližně 6 hodin denně.

Malá ochutnávka



Momentálně máme kapacitu naplněnou, ale určitě se můžete přihlásit jako náhradníci, třeba se na vás dostane.

Organizační tým

Těší se na tebe Mucha, Kristý, Rozárka, Vojta, Kristián a naše garantka Alča.
Pořádá BRĎO Čejkovice

Kontakt

Kontaktní osoba: Rozárka
E-mail: rosalie.siklarova@email.cz
Telefon: +420 604 651 109
Webová stránka: odkaz