Brďo kurz I.

víkendovka
Datum
Místo Brno - ekocentrum Lipka - Jezírko
Věk 15–35 let
Začátek akce
Cena 750
Kontaktní osoba Tereza Loučková
+420 605 775 642
sekce.brdo@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Brďo dělá vzdělávací kurz a ty u toho nesmíš chybět! Chtěl by ses naučit organizovat akce pro děti? Už organizuješ dětské akce a rád by ses dozvěděl něco nového? Pokud ano, je tato akce určená přímo pro tebe.

Co, kde a jak

Akce Brďo kurz I. je určena pro začínající a mírně pokročilé vedoucí dětských akcí - čeká nás plno vzdělávání, inspirace a vzájemné výměny zkušeností, také možnost získat organizátorskou kvalifikaci pro práci s dětmi.

 

Na kurzu tě seznámíme s hlavními myšlenkami Hnutí Brontosaurus a v rámci toho s rolí praktikanta a vedoucího v dětském oddílu. Pobavíme se také o motivaci, která nás k této činnosti vede. Zaměříme se také na tvorbu, přípravu a uvádění oddílových a celoročních her. Čekají tě také základy ekovýchovy a přírodovědecké činnosti. Řeč bude také o krizových situacích, které mohou v oddíle nastat, a jak je řešit. Kurz bude zároveň nabitý inspirací a sdílením napříč oddíly. Není třeba se bát - nečekají tě dva dny sezení a poslouchání teorie, ale na kurzu tě vtáhneme do akce! Při příznivém počasí také strávíme hodně času venku při hraní her (pro vzájemnou inspiraci i zábavu) a večer vyčleníme čas na volnou zábavu, kecání a hraní na kytary.

 

Pokud již za sebou akci BRĎO KURZ I. máš, přihlaš se na akci BRĎO KURZ II, která proběhne ve stejném termínu, na stejném místě, ale program se bude lišit.

 

 

  • Ubytování: Ubytovací prostory Jezírka nabízí 8 pokojů o celkové kapacitě 34 lůžek s vlastními lůžkovinami.
  • Strava: vegetariánská, veganská

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Terka, Vrabčák, Kaďa, Leona a další.
Pořádá HB

Kontakt

Kontaktní osoba: Tereza Loučková
E-mail: sekce.brdo@brontosaurus.cz
Telefon: +420 605 775 642