Organizátorský mini startup

jednodenní
Datum
Místo Online
Věk 15–120 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Tereza Loučková
+420 605 775 642
vzdelavani@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Setkání pro všechny, kteří mají chuť organizovat a chtějí získat inspiraci, spoluorganizátory nebo podporu k organizování.

 

Chceš se chopit dobrovolnické akce na pomoc přírodě nebo památkám a nevíš jak začít? Máš nápad na malou nebo větší akci? Chceš se zorientovat v tom, jak se můžeš v Hnutí Brontosaurus zapojit? Přidej se na mini startup a zjisti, na kterých lokalitách můžeš pomoct, jak na svoji akci získat podporu, kde sehnat peníze, účastníky a mnoho dalších tipů, jak na to… Pojď své nápady sdílet a dovědět se v čem všem ti Brontosaurus může pomoci! Na online meetingu budeš moci potkat další začínající a zkušené organizátory, správce lokalit, mentory i lidi z týmu na ústředí Brontosaura.

Co, kde a jak

Můžeš se těšit na:

● Lokality pro dobrovolnickou pomoc 

Nabídne ti zajímavé lokality pro akce, ukáže ti, kde je najít. Představí ti správce lokalit, se kterými se můžeš domluvit na spolupráci. Poradí ti, s kým bys mohl(a) akci spolupořádat či kde najít návody na aktivity v péči o přírodu nebo užitečné dokumenty na brontosauřím mozku. A taky, co vše za materiál a nářadí si můžeš půjčit a kde.

 

● Podporu v propagaci 

Ukáže ti skvělé triky pro propagaci akcí i různé super nástroje a odpoví tvé otázky s tím, jak elegantně získat účastníky pro tvou akci.

 

● Info o servisu pro organizátory 

Představí ti další služby pro organizátory - pojištění, servis ústředí a koordinátorů, aj. Zprostředkuje ti kontakty na další organizátory, naše mentory či základní články pro celé ČR, apod.

 

● Tipy, jak získat peníze

Poradí s tím, jak tvůj záměr hladce a lehce financovat, jaké dotace můžeš dostat od Hnutí Brontosaurus.

 

 

● Setkání s mentory

Poznáš mentory, se kterými můžeš konzultovat svůj záměr nebo je poprosit o radu.

 

● Další organizátory z Brontosaura či lidi, kteří o své akci teprve uvažují.

Rádi tě podpoříme v tvých plánech na jarní či podzimní víkendovky nebo letní akce. Využij toho! Letos očekáváme velký zájem o všechny akce od krátkých až po tábory!

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe tým pracovníků ústředí.
Pořádá HB

Kontakt

Kontaktní osoba: Tereza Loučková
E-mail: vzdelavani@brontosaurus.cz
Telefon: +420 605 775 642