Koncert Brontosauřích písní 2023

jednodenní
Datum
Místo CO.LABS Brno - bývalý Buranteatr
Věk 0–99 let
Začátek akce
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Pepa Ferenc
+420 721 089 009
pepa.ferenc@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Již v pondělí 15. 5. 2023 se bude konat druhý ročník Koncertu Brontosauřích písní! Víš, že jsme jedinou dobrovolnickou organizací u nás, jejíž členové mají své písně, a mohou si je zpívat při nejrůznějších příležitostech?

Náš koncert si všechny tyto písně připomene a naladí nás tak na blížící se oslavy výročí padesáti let trvání Hnutí Brontosaurus.

Co, kde a jak

Přijď si zazpívat, pobýt a potěšit se známou i novou muzikou. Vy všichni, kdo máte chuť a nápad, složte vlastní píseň a získejte šanci získat Zlatého pterodaktyla a tím i titul Třetí hymny Hnutí Brontosaurus!

Jak na to? Prostě to zkuste a zjistíte, že je to vlastně zábava. Zvlášť, když vás u toho skládání bude víc. Pravidla jsou následující:

- Zúčastnit se může kterýkoliv jednotlivec či kolektiv, který složí a zazpívá píseň s tématikou ochrany životního prostředí a života brontosauřího lidu.

- Autor zašle text s akordy a audionahrávku písně pro potřeby poroty do na email: pepa.ferenc@brontosaurus.cz do 31. 3. 2023

- Porota vybere 12 písní do vlastní soutěže, která proběhne na koncertu a o vítězích soutěže o Zlatého pterodaktyla rozhodnou všichni diváci tohoto koncertu.

Na Vaše písně se těší NewBrontokapela s kapelníkem a předsedou poroty Jarikem, Sbor Sebranka, Brontosbor, Pepa Ferenc a celý organizační tým!

Podrobnosti o vystupujících vám brzy upřesníme...

Zatím si rezervuj termín a přijď se potěšit, poobjímat, pozpívat a poklábosit všichni Brontosauři všech generací.
Těšíme se na tebe!

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Josef Ferenc, vystupující a celý organizační tým.
Pořádá HB

Kontakt

Kontaktní osoba: Pepa Ferenc
E-mail: pepa.ferenc@brontosaurus.cz
Telefon: +420 721 089 009