Ples ÚVKSČ

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Zámek Bučovice
Věk 18–30 let
Začátek akce
Cena 100/150
Kontaktní osoba Markét
+420 724 952 731
plesuvksc@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

Máme 70. léta! Ve vzduchu se vznáší cigaretový kouř, sklenky se plní červeným vínem, straníci se poplácávají po ramenou a pochlebují generálnímu tajemníkovi. Nastává čas plesu, a to ne jen tak ledajakého. Ve večerních šatech a oblecích se na zámku v Bučovicích postupně scházejí členové Ústředního výboru Komunistické strany Československa. Dostaví se i federální tajemník. Tam zkrátka nemůžeš chybět! Za dob temné totality se mohlo zdát, že všichni mají stejný cíl, a tedy vybudovat silnou komunistickou společnost, kde každý má všeho dost a pro dobro celku pracuje, jak nejlíp umí; není zde prostor pro prospěchářství, podvody a pomluvy, protože v jednotě je síla. Přijďte se vžít do vysoce postavených straníků a zjistit, jaké to ve skutečnosti mohlo být.

Co, kde a jak

Zveme vás na larpovou akci v duchu pořádné státnické veselice. Larp. Je to hra, je to příběh. Příběh, který skrze fiktivní postavu můžeš psát i ty. Každý z nás někam směřuje a sleduje různé cíle. Lidé jsou zkrátka různí. A přesně takové budou i postavy v našem příběhu. Pojďte si zahrát larpovou hru z prostředí nablýskaného plesu vysoce postavených členů KSČ. A na tuhle akci se nezapomeň pořádně vyšvihnout, protože náš ples bude fakt jízda, kterou chceš jet v těch nejfajnovějších lakýrkách! Oranizace se tentoktát ujali straničtí nováčci pod vedením zkušené komunistky (akci organizují kurzisté OHB).

Dobrovolnická pomoc

Tentokrát nás čeká pro bučovický zámek netradičně atraktivní práce. Přátelé, v duchu komunismu budeme budovat zářné zítřky. Zaměříme se na vyklízení prostor zámku pro nový prohlídkový okruh.

Na akci budeme pracovat přibližně 8 hodin denně.

Malá ochutnávka

Bohužel už MÁME PLNO a prostor není ani pro náhradníky :-(

Organizační tým

Těší se na tebe Zojka, Radka, Dave, Markéta, František a LucieN.
Pořádá Fénix

Kontakt

Kontaktní osoba: Markét
E-mail: plesuvksc@brontosaurus.cz
Telefon: +420 724 952 731