[pondělí] Organizátorský kurz v Brně

dlouhodobá
Datum
Místo Hvězdová 10, Brno
Věk 17–30 let
Začátek akce
Cena 800/600
Kontaktní osoba Rin
+420 731 281 977
ohb.brno@brontosaurus.cz
Web akce: organizator.brontosaurus.cz

Co na nás čeká

► Organizátorský kurz Hnutí Brontosaurus          ► Kurz o lidech, poznání a seberozvoji.           Nabízíme možnost posunout se, poznat sebe sama a prožít společně s ostatními nezapomenutelné zážitky v neformálním prostředí dobrovolnické organizace. Kurz je určen především mladým dospělým, ale pokud do věkové hranice nespadáš, nevěš hlavu! Napiš nám a domluvíme se. Pohybuješ se v Brně nebo v jeho blízkém okolí? Hledáš partu kamarádů? Zážitkovou akci jsi zatím nepořádal, ale máš chuť vykročit do neznáma? Rád odpovídáš na aktuální výzvy? Či jsi snad už organizoval nějaký tábor nebo víkendovku a chceš se dozvědět, jak přivést tvou akci k dokonalosti? Pokud sis alespoň na jednu otázku odpověděl kladně, přihlas se do letošního běhu OHB!

Co, kde a jak

Jak to bude celé probíhat? Zábavu Ti budeme vymýšlet cca 8 měsíců, až do května 2022. Každé pondělí tě čeká povídání o některé z oblastí, kterou využiješ při organizování. V čase zkouškového se setkáme na pohodových klubech nebo workshopech. Můžeš jet na víkendové akce, kde se s zážitkovými programy v praxi setkáš a vyzkoušíš si je na vlastní kůži. Připravíme pro tebe kurz první pomoci se simulacemi reálných situací. Budeš mít možnost připravit vlastní víkendovku s podporou zkušeného organizátora. A pokud s námi vytrváš až do konce, můžeš získat certifikát pro hlavní vedoucí dětských táborů (HVDT) akreditovaný ministerstvem školství, mládeže a tělovýchovy nebo také osvědčení Organizátor Hnutí Brountosaurus, které opravňuje k pořádání akcí pod záštitou Hnutí Brountosaurus.

Malá ochutnávka

První přednáška se uskuteční 3. 10. 2022 na adrese Hvězdová 10, Brno. Budeš seznámen s průběhem kurzu a Hnutím Brontosaurus. Budeš mít možnost si neformálně popovídat s organizátory kurzu a účastníky jako jsi ty. Tak přijď a přesvědč se sám.

Organizační tým

Těší se na tebe Svaťa, Dan, Mony, Michal, Rin, Terka, Johny, Pavel a René.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Rin
E-mail: ohb.brno@brontosaurus.cz
Telefon: +420 731 281 977
Webová stránka: odkaz