Středověk - krvavé křtiny

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Veltrusy
Začátek akce
Cena 150 Kč
Kontaktní osoba Ája Romanovská a Danča
+420 774 801 763
ohb.praha@brontosaurus.cz
Web akce: 1url.cz/dMYHY

Co na nás čeká

Cesta časem, období středověku, dvůr Přemyslovců. Schyluje se k oslavě křtin prince Václava II. Významné rody, touha po moci a nebo náboženská přesvědčení, dávno zapomenuté křivdy vyplouvají na povrch. Víme, že klid nemůže zůstat navždy. Každý má své představy a cíle. Je to divoká a temná doba. Někdo jí využije, jiného zničí. Nebojíte se stát její součástí?

Co, kde a jak

RÁMCOVÝ PROGRAM
V pátek nás čeká seznámení s místem a vzájemně mezi sebou. Vydáme se na dvůr Přemyslovců, jejich období se pak budeme věnovat v dalším programu. V sobotu dopoledne nás nemine 5 hodin dobrovolnické práce při revitalizaci zámecké zahrady. Po obědě pak proběhne zážitkový program, který se protáhne až do pozdního večera. V neděli dopoledne je pro nás připravena komentovaná prohlídka zámku Veltrusy a doplňkový program. Odpoledne nás pak čeká už jen balení, rozloučení a odjezd.
 
UBYTOVÁNÍ
Bydlet budeme v domku nadlesního v areálu zámku Veltrusy. Spát budeme na podlaze, karimatka a spacák jsou nutností. V objektu je po celý den k dispozici teplá voda. Nezapomeňte si vzít přezůvky.
 
STRAVOVÁNÍ
V pátek večer bude večeře z vlastních zásob – co si doneseš, to si sníš. V sobotu si připravíme snídani, oběd i večeři a ještě je proložíme svačinami. Na neděli nám zůstane ještě snídaně, svačina a oběd. Samozřejmě nikoho nenecháme o hladu, kdyby mu to nestačilo.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Ája, Danča, Jeffer, Káťa, Martin, Olga a Peťa.
Pořádá RC HB Praha

Kontakt

Kontaktní osoba: Ája Romanovská a Danča
E-mail: ohb.praha@brontosaurus.cz
Telefon: +420 774 801 763
Webová stránka: odkaz