Podzimní Setkání Campanuly

akce příroda
dlouhodobá
Datum
Místo CHKO Kokořínsko
Věk 0–999 let
Cena bez poplatku
Kontaktní osoba Tom
+420 731 133 983
tomas.bartusek@centrum.cz

Co na nás čeká

Tradiční podzimní Setkání starších a nových členů a příznivců Capmanuly. Vítáni jsou staří bardi i nadějná brontosauří mládež z letního Ekokoka. Cílem akce je především setkání a prostor pro společné strávení času v klidu podzimním.

Co, kde a jak

Program bude především DIY, tj. spolu s přihláškou mi pište svoje nápady na program, který byste chtěli připravit pro ostatní (řemeslná dílna, hra, výlet s překvapením, baseball na louce, bojovka, …). Organizátoři budou mít samozřejmě také něco nachystáno, ale klidně si to necháme v šuplíkách, pokud účastníci "přivezou" něco svého. V každém případě můžete počítat s kytarou, ohněm v krbu, zpěvem a radostí kolem něj. Určitě si také projdeme nějaké okolní doly (hluboké rokle v pískovci), které turistické veřejnosti zůstávají utajeny. A možná půjdeme do Mśena na výstavu k akci "Kámen", pod kterou je podepsána StB (míněno pod tou akcí, nikoli pod tou výstavou).

Dobrovolnická pomoc

V sobotu pracovat pro CHKO - uklízet použitou rozpadlou oplocenku v lese a vyřezávat nějaké náletové dřeviny na louce.

Malá ochutnávka

Kdo nás zná, ví. Kdo nás nezná, tak nejspíš stejně nepřijede. :-) V příloze fotka z prvního Ekokoka, můžete hádat, kdo je na ní.

Organizační tým

Těší se na tebe Tom, Bára, Lucka, Medvěd, Cecílie.
Pořádá Campanula Barbata

Kontakt

Kontaktní osoba: Tom
E-mail: tomas.bartusek@centrum.cz
Telefon: +420 731 133 983