Prociť to... - ZRUŠENO

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Zámek Kačina
Věk 16–26 let
Cena 200
Kontaktní osoba Zdenka Češpírová
+420 721 401 726
zdenicka.ces@gmail.com
Akce je vhodná i pro ty, co s námi jedou poprvé.

Co na nás čeká

Máš rád umění? My také. Tak ho pojď dělat s námi. Co? Že neumíš hrát, zpívat, malovat nebo tančit? Že nemáš talent? Dovol abychom tě vyvedli z omylu. Dovol, abychom tě přesvědčili, že žádné nadání ani magickou moc nepotřebuješ. Chceš důkaz? Tak se k nám připoj na naší cestě za láskou k umění.

Spousta Tvých pochybností vychází především ze strachu udělat chybu, který Ti vštěpuje společnost. Pojď ho překonat a vnoř se s námi do labyrintu, kde udělat chybu je jediný možný způsob k postupu. Jak totiž můžeš vědět, kterou cestou se vydat, když nevíš, kterou cestou se nevydat?

Když pojedeš na naši víkendovku, budeš mít šanci zjistit, že nic takového, jako chyba neexistuje. Existuje akorát objev. Objev, kudy cesta nevede. Objev, který je běžný, ba dokonce zcela nezbytný pro jakýkoli posun. Ať už jsou tvé umělecké schopnosti na jakékoli úrovni, nemůžeš produkovat špatné umění, pokud nemáš strach z neúspěchu, nejsi v křeči a ve stresu a pokud to všechno nebude procítěné a vycházet z tvého nitra. Pojď si s námi hrát s uměním v mnoha jeho formách, udělej krok k překonání strachu z neúspěchu. Vyjdi z každodenního stresu a uvolni se, zjisti, že každý může být součástí umění. Ale hlavně… Prociť to!

Co, kde a jak

Akce se bude konat na empírovém zámku Kačina nedaleko Kutné Hory. Spát se bude ve vlastních spacácích na karimatkách, doporučujeme se proto teple obléknout, protože i na konci března ještě může být zima. :)

Dobrovolnická pomoc

Během víkendu budeme vypomáhat s úklidem parku před sezonou – pomůžeme se sběrem odpadků, odnášení větví a hrabáním listí a možná ještě pár dalšími drobnostmi, které je na tak velké zahradě po zimě třeba udělat.

Malá ochutnávka

Víkendovku pořádají absolventi organizátorského kurzu Cestičky. Mimo jiné budeme mít možnost procítit atmosféru jedné z nejvýznamnějších budov empírové architektury v České republice. A pomůžeme tomu, aby zámecká zahrada těšila turisty svou krásou tak, jako zámek sám.

Organizační tým

Těší se na tebe Honza, Vilém, Zdenča a Dia.
Pořádá Rozruch

Kontakt

Kontaktní osoba: Zdenka Češpírová
E-mail: zdenicka.ces@gmail.com
Telefon: +420 721 401 726