Do králičí nory

akce památky
víkendovka
Datum
Místo Fort XVII Křelov
Cena 350
Kontaktní osoba Peťa
+420 724 919 997
dokralicinory@brontosaurus.cz

Co na nás čeká

„Realita je pouze iluze, i když velmi vytrvalá.“ — Albert Einstein

Myslíš si, že se můžeš spolehnout na své smysly? Že poznáš, co je pravda a co jen pouhá iluze? Že už Tě vlastně nemůže nic překvapit? To ještě neznáš magickou a tak trochu nevyzpytatelnou pevnost v Křelově u Olomouce. Přijeď se přesvědčit na vlastní kůži a po boku dalších vyzyvatelů překonej četné nástrahy. Třeba Ti nakonec vydá i svoje bedlivě střežené tajemství.

Co, kde a jak

Jarní víkendovka na unikátním cihlovém Fortu XVII v Křelově u Olomouce - tj. na nové brontosauří lokalitě! Čeká na tebe víkend plný atmosférických i oddechových her, ale i smysluplné pomoci na pevnosti. Poznáš nové přátele a možná tak trochu i sám sebe. A v neposlední řadě se můžeš těšit na bohatou teplou a studenou kuchyni.

Akce je vhodná jak pro úplné brontosauří začátečníky, tak pro zkušené harcovníky. Jen je třeba upozornit na občasný pobyt ve tmě v menších plně bezpečných prostorách pevnosti. Na akci se budou v menší míře vyskytovat i blikající světla.

Dobrovolnická pomoc

Fort je celoročně hojně navštěvovaný a užívaný. Naším úkolem budou údržbové práce v jeho bezprostředním okolí a případně i uvnitř.

Na akci budeme pracovat 3 dny, každý den zhruba 5 hodin.

Malá ochutnávka

Organizační tým

Těší se na tebe Monika, Peťa, Týna, Jirka, Pepa a Jarik.
Pořádá Orchis

Kontakt

Kontaktní osoba: Peťa
E-mail: dokralicinory@brontosaurus.cz
Telefon: +420 724 919 997